3 retters middag i Igloen – en unik opplevelse

En unik opplevelse

Tenk deg å ta skia fatt for å gå til fjells når dagen er på hell. Er du heldig har du en vakker solnedgang på tur oppover.
Vel framme får du noe godt i glasset – og du setter deg i Igloen for god mat opplevelse.

Dette kan du oppleve Palmesøndag og Skjærtorsdag i påsken 2016.

På menyen står:

Kremet fiskesuppe med varmrøkt fjell ørret.
Reinsdyrfilet med fløtepoteter, blanchert rosenkål og gulrot med tørket tranebær og kraftig rødvinsaus.
Tilslørte fjellpiker med multer.

Det blir servert drikke ved ankomst, ett glass vin eller alkoholfritt alternativt både til forrett og hovedrett, og kaffe til dessert.

Fantastisk natur – og varmt tøy

Kleskoden her er varmt skitøy. Igloen holder rundt null grader, og ute kan det selvfølgelig være enda kaldere.
Er det fint vær er kveldens blåtime med spektakulær utsikt over Hovden, og fjellene rundt en opplevelse du sent vil glemme.
Gjestene møter ved Igloen klokken 18.00.

Etter et deilig måltid i en fantastisk natur tar du på deg hodelykta og suser de 4 kilometerne hjem i skisporet
Transport fra Fjellstoga kan avtales.

Kun 14 gjester pr kveld, så her gjelder det å melde seg på tidlig.
Påmelding gjøres til: epost eller kontakt Ann-Torill på 95 77 89 02

 

For kveldens gjester håper vi å skape gode minner de vil huske lenge!

Forbehold:

For at middagen skal gjennomføres trenger vi minimum 10 påmeldte.

 

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *