Kjøkkensjef Trond Skjeie har lang erfaring med å tilberede vilt – og gleder seg til å vise frem alt hva naturens spiskammers kan by på. Mye av råvarene har vi hentet fra naturen selv, og noe kommer fra lokale jegere og andre leverandører.

Vi setter opp viltbuffeter følgende datoer i 2018

8.september – fortsatt ledige plasser
15.september – fortsatt ledige plasser
22.september – ventelister
29.september – ventelister

6.oktober – ventelister
13.oktober – ventelister
20.oktober – ventelister
27.oktober – ventelister

3.november – ventelister
10.november – ventelister

Pris: 675 kroner pr person

Alle barn tom 13 år betaler halv pris.
Vi har desverre ikke plass eller mulighet for barnevogn i restauranten under viltbuffetene.

Viltweekend: 2.180 kroner pr person i dobbeltrom. Inkluderer overnatting med frokost fra fredag til søndag, dagens middag med dessert på fredag og viltbuffet på lørdag.