Stomp & Vatn lev under filosofien: Kan vi ikkje lage det sjølv – så har vi det ikkje.

Alt på menyen er laga på huset. Råvarene er ofte lokale, eller valgt ut fra leverandører vi kjenner.
Brød, gjærbakst og kaker blir laga kvar dag. Brød kan du komme innom og handle, så lenge behaldninga rekk.  Smårettar og hovudrettar blir servert heile dagen. Så vil du ha mykje mat tidlig på dagen, eller ein enkel rett til middag – så bestemmer du dette sjølv.
All mat vi lagar er ærlig, ekte og lite pretansiøs.

«For en fantastisk mat dere serverer,noe av det beste vi har spist.Og en veldig hyggelig betjening,stedet kan anbefales på det sterkeste:)»
– Espen, en gjest som har lagt igjen en anmeldelse på Facebook.

Kjøkkensjefen Alexander har arbeida som kokk i Oslo i mange år. Han legg stolthet i å servere heimelaga mat i rause porsjoner. Han svergar til klassiske teknikkar med moderne vri, og ser fram til å hauste av både fjellet og sørlandskystens spiskammers. Med seg på laget har han gjennom året fleire dyktige kokkar og servitørar

«Fabelaktige smørbrød og en innehaver som er opptatt av kundene sine. Kommer garantert til å ligge pauser til der neste gang jeg er forbi.»
– Tore, en gjest som har lagt igjen en Google anmeldelse til oss.

Velkommen innom for ei hyggelig matoppleving!

Åpningstider i sommer

Frem til og med 18.august
daglig klokka 11-20

Fra 19.august har vi åpent:
søndag-fredag: 12-18
lørdag: 11-22

Vi anbefalar bordbestilling.
Kontakt oss på
telefon: 401 46 911
epost:    post@stompogvatn.no

This post is also available in: Engelsk