Vi starter vår viltbuffetsesong den 8.september. Etter dette har vi i år viltbuffet hver lørdag frem til 10.november.

De fleste starter måltidet med de kalde rettene. Et bugnende utvalg av fisk og kjøttretter. Noe har vi fisket selv, noe har vi kjøpt av lokale jegere – det aller meste er foredlet på Fjellstogas eget kjøkken. Her finner du røykt og grava i alle smaker, patè og mousse, carpaccio og tartar. Du finner også pålegg og spekemat fra Fjellgarden Hovden, brød fra Stomp & Vatn og svigermors heimebaka flatbrød.

I varmtavdelingen finner du kjøkkensjefen selv som står og trancherer kjøttet. Mye av kjøttet kommer rett fra grillen gjennom hele kvelden. Du finner også fisk, poteter, sauser og grønnsaker i mange varianter.

Et godt måltid avsluttes selvfølgelig med en dessertbuffet og kaffe.

Velkommen til bords!
PS: Husk bordbestilling. Her blir det fullt.