Delta i Hovden Fjellstoges Instagramkonkurranse og vinn gavekort i vår restaurant.

Hovden Fjellstoge er aktive på Instagram, og du finner oss på @hovdenfjellstoge. Fra 10.februar til 10.april kjører vi en løpende Instagram konkurranse med temaet #fjellstogehygge.

Du finner oss på www.instagram.com/hovdenfjellstoge/

Vi ønsker å ta del i dine gode opplevelser på Hovden Fjellstoge. Del dine bilder der du viser de gode øyeblikkene fra ditt besøk hos oss. Du kan legge inn flere bidrag til konkurransen, og du må merke alle bilder som skal være med i konkurransen med #fjellstogehygge, samt nevne @hovdenfjellstoge i din kommentar når du laster bildene opp til din konto på Instagram.

Vi trekker en vinner den 1.mars og 1.april som får et gavekort på 1000 kroner i vår restaurant. 10.april trekker vi et gavekort på viltbuffet for 2 personer for høsten 2015.

 

 

Konkurransevilkår:

Ved tvilstilfeller vil Hovden Fjellstoge være suverene vedrørende regler, gjennomføring, registrering og premiering. Hovden Fjellstoge har rett til, uten forvarsel, å diskvalifisere eller utestenge deltakere som mistenkes for fusk eller annen form for forsøk på å manipulere konkurransen.

Hovden Fjellstoge forbeholder seg retten til å kunne endre konkurransen/aktiviteten, regler og innhold når som helst under konkurranseperioden. Ansatte i Hovden Fjellstoge, dets samarbeidspartnere og nære familie kan delta, men ikke vinne konkurransen.

Vinnerens navn og bilde kan brukes i markedsføring av Hovden Fjellstoge på nett eller andre kanaler.

Vinneren kan ikke bytte premien mot økonomisk kompensasjon eller overføre premiekravet til andre personer eller organisasjoner.

Ved deltakelse i konkurransen aksepterer deltakerne automatisk disse konkurransereglene, samt de beslutninger Hovden Fjellstoge kan komme til å ta i forbindelse med konkurransen, som endelige.

Hovden Fjellstoge ikke ansvarlig for eventuelle følgekostnader knyttet til premiene eller bruken av dem – så som for eksempel transport til avreisested, kost, losji, tilleggsaktiviteter- og utstyr, og annet som ikke er beskrevet som en del av premien.

Hovden Fjellstoge forbeholder seg retten til å offentliggjøre vinnerbildet på facebook og hovdenfjellstoge.no , samt i printannonser, og bruke alle innsendte bilder i kunngjøringer i forbindelse med denne fotokonkurransen, samt i intern informasjon mht denne. Bildene vil bli kreditert med navn.

Innsendere kan kun delta med bilder de selv har fotografert. Det er innsenders ansvar å sørge for å ha opphavs- og/eller fotorett til bildene og å sørge for at eventuelle personer på bildene har godkjent at bildene offentliggjøres.

Rettsstridig, upassende eller krenkende materiale vil bli forkastet.