Kjøkkensjef Trond Skjeie har lang erfaring med å tilberede vilt – og gleder seg til å vise frem alt hva naturens spiskammers kan by på. Mye av råvarene har vi hentet fra naturen selv, og noe kommer fra lokale jegere og andre leverandører.

I år blir det viltbuffet 28. november.

Det blir noen endringer i år i forhold til slik vi har hatt det tidligere.

Det blir spesielt viktig at alle gjester overholder det avtalte klokkeslettet for ankomst restaurant.
Vi tar heller ikke i mot bord reservasjoner for flere en 12 personer.
Vi gleder oss til å ta i mot dere, og Kjøkkensjef Trond Skjeie har lovet at maten skal bli minst like god og utvalget minst like stort som tidligere.

 

Pris: 895 kroner pr person. Ingen reduserte priser for barn.
Vi har dessverre ikke plass eller mulighet for barnevogn i restauranten under viltbuffetene.

Bestilling gjøres på viltbuffet@gmail.com. Det er dessverre ikke mulighet å bestille på telefon eller over disk

Viltweekend:
3590,- for to person i dobbeltrom. Inkluderer overnatting i oppredde senger,med frokost fra fredag til søndag, dagens middag med dessert på fredag og viltbuffet på lørdag.
4290,- for to personer i leilighet. Inkluderer overnatting i oppredde senger. med frokost fra fredag til søndag, dagens middag med dessert på fredag og viltbuffet på lørdag.