En av årsakene til at mange av oss som jobber på Fjellstoga har valgt å bo på Hovden, er nærheten til naturen, og store tilgjengelige friluftsområder for oss selv og barna våre.

Årets TV-aksjon handler om verdens regnskoger som er under et voldsomt press, og hvert minutt forsvinner store regnskogsområder for alltid. For de 260 millioner mennesker som bor der er konsekvensene umiddelbare og dramatiske.
Regnskogen forsyner verden med mat, vann og medisiner, og bidrar til å redde klimaet på kloden. Regnskogen er dessuten hjemmet til millioner av mennesker. Disse blir drevet ut i fattigdom når skogen raseres.
Siden andre verdenskrig er regnskogen halvert. Fortsatt hugges regnskogen ned i hurtig tempo. Å redde verdens regnskoger er avgjørende for å redusere naturkatastrofer, global oppvarming og fattigdom. Ved å bevare regnskogen bevarer vi også et biologisk skattkammer som rommer 50–80 prosent av klodens plante- og dyrearter.
Gjennom årets TV-aksjon skal vi bevare regnskogen for vår felles framtid og for de menneskene som har regnskogen som sitt hjem.

Les mer om årets TV-aksjon her

Hovden Fjellstoge ønsker å bidra til årets TV-aksjon ved å gi 25 kroner pr gjest som spiser på vår søndagsbuffet 18.oktober.

Vi serverer buffet fra klokka 13 til klokka 16.30.

Gratis for barn under 7 år, 125 for barn 7-13, og 285 kr for voksne.

Bestill gjerne bord på forhånd på: 37 93 95 43