Viltaftener – Høstens mateventyr
Vår kjøkkensjef Trond Skjeie ser frem til å sette opp høstens viltaftener på Hovden Fjellstoge.
Datoene for viltbuffeter er:
7.september – Fullt
21.september – Fullt
28.september – Fullt
5.oktober – Fullt
12.oktober – få plasser igjen
9.november – ekstra viltbuffet
Viltbuffeter:
Her vil du finne alt du kan tenke deg fra Naturens Spiskammer. Mye av råvarene er hentet fra lokale leverandører, med Fjellgarden Hovden i spissen.
Alt på buffeten er foredlet her på Fjellstoga.
Gjør deg klar til en opplevelse med posteier, tartar, carpaccio, mousser, speket og gravet kjøtt og fisk.
Ved grillen står Trond selv og steker og trancherer etterhvert det kjøttet du måtte ønske.
Pris: 525,-
Ta kontakt for tilbud på større grupper.
4 retters viltmeny
2 lørdager i oktober og november serverer vi 4 retters viltmenyer. Menyen varierer på de forskjellige dagene.
26.oktober:
Urtegravet Reinsdyr med tyttebærdressing og flatbrød
Akevittmarinert Fjellørret med toast og urtedressing
Hjortefilet med fløtesaus, kantareller, rosenkål, gulrot, fylt pære og mandelpoteter
Vaniljepannacotta med friske multer og krem
2.november
Urtegravet elgfilet med tyttebærdressing og flatbrød
Gingravet fjellørret servert på toast med sennepssaus
Reinsdyrfilet servert med portvinssaus, kantareller, rosenkål, gulrot, fyllt pære og fløtepoteter
Multer med krem av snøfrisk og akevitt
Pris 4 retters menyer: 495 kroner inkludert aperitiff.
Viltweekend
Bestill gjerne en viltweekend med overnatting og viltbuffet på vår online booking.
https://hovdenfjellstoge.no/booking
Vi forventer mye gjester, og anbefaler bordbestillinger i god tid.
Kontakt oss på: 37 93 95 43 / 95 77 89 02
epost: post@hovdenfjellstoge.no