Vår kjøkkensjef Trond Skjeie ser frem til å sette opp høstens viltaftener på Hovden Fjellstoge.

Datoene for viltbuffeter er:

7.september – Fullt
21.september – Fullt
28.september – Fullt
5.oktober – Fullt
12.oktober – få plasser igjen
9.november – ekstra viltbuffet

Viltbuffeter:

Her vil du finne alt du kan tenke deg fra Naturens Spiskammer. Mye av råvarene er hentet fra lokale leverandører, med Fjellgarden Hovden i spissen.

Alt på buffeten er foredlet her på Fjellstoga.

Gjør deg klar til en opplevelse med posteier, tartar, carpaccio, mousser, speket og gravet kjøtt og fisk.

Ved grillen står Trond selv og steker og trancherer etterhvert det kjøttet du måtte ønske.

Pris: 525,-

Ta kontakt for tilbud på større grupper.

4 retters viltmeny

2 lørdager i oktober og november serverer vi 4 retters viltmenyer. Menyen varierer på de forskjellige dagene.

26.oktober:

Urtegravet Reinsdyr med tyttebærdressing og flatbrød

Akevittmarinert Fjellørret med toast og urtedressing

Hjortefilet med fløtesaus, kantareller, rosenkål, gulrot, fylt pære og mandelpoteter

Vaniljepannacotta med friske multer og krem

2.november

Urtegravet elgfilet med tyttebærdressing og flatbrød

Gingravet fjellørret servert på toast med sennepssaus

Reinsdyrfilet servert med portvinssaus, kantareller, rosenkål, gulrot, fyllt pære og fløtepoteter

Multer med krem av snøfrisk og akevitt

Pris 4 retters menyer: 495 kroner inkludert aperitiff.

Viltweekend

Bestill gjerne en viltweekend med overnatting og viltbuffet på vår online booking.

https://hovdenfjellstoge.no/booking

Vi forventer mye gjester, og anbefaler bordbestillinger i god tid.

Kontakt oss på: 37 93 95 43 / 95 77 89 02

epost: post@hovdenfjellstoge.no