Festmenyer

Festmenyer Hovden Fjellstoge Høst 2022.
Alt 1.
Kremet Skogsoppsuppe med speket viltkjøtt, vellagret olivenolje og urter
****
Braisert Svinenakke, Rødvin- demi, Smørstekte grønnsaker, Urtebakte småpoteter
****
Vaniljepannacotta Serveres med bær og sjokolade
Pris Pr. Pax: 395.-
Alt 2.
Carpaccio av elg ytrefilet. Serveres med ristede pinjekjerner, chevre fra Haukeli, balsamicokrem, olivenolje og ruccola.
****
Helstekt indrefilet av okse, Grønn Peppersaus- demi, Gulrotcremè, Stekt skogsopp, Smørstekte Grønnsaker, fløtestuede poteter
****
Creme catalan Serveres med bær og Bringebærsorbet
Pris pr Pax: 550.-
Alt 3.
Lettrøkt og speket Fjellørret- Serveres med sitrusrømme, fennikel cruditè salat, flatbrød og dillolje.
****
Pannestekt indrefilet av hjort, kremet viltsaus, sellerirotcremè, aspargesbønner med bacon, tyttebær og pommes Anna
****
Sjokolade konfektkake serveres med vaniljeis, bær og noe sprøtt
Pris pr.Pax: 695.-
Minimum antall 10 personer for samme meny Dersom ønskelig på endring bare å ta kontakt med marcin@hovdenfjellstoge.no