Festmenyer Hovden Fjellstoge Høst 2022.

 

Alt 1.

Kremet Skogsoppsuppe med speket viltkjøtt, vellagret olivenolje og urter

****

Braisert Svinenakke, Rødvin- demi, Smørstekte grønnsaker, Urtebakte småpoteter

****

Vaniljepannacotta Serveres med bær og sjokolade

Pris Pr. Pax: 395.-

 

Alt 2.

Carpaccio av elg ytrefilet. Serveres med ristede pinjekjerner, chevre fra Haukeli, balsamicokrem, olivenolje og ruccola.

****

Helstekt indrefilet av okse, Grønn Peppersaus- demi, Gulrotcremè, Stekt skogsopp, Smørstekte Grønnsaker, fløtestuede poteter

****

Creme catalan Serveres med bær og Bringebærsorbet

Pris pr Pax: 550.-

 

Alt 3.

Lettrøkt og speket Fjellørret- Serveres med sitrusrømme, fennikel cruditè salat, flatbrød og dillolje.

****

Pannestekt indrefilet av hjort, kremet kantarellsaus, sellerirotcremè, aspargesbønner med bacon, tyttebær og pommes Anna

****

Sjokolade konfektkake serveres med vaniljeis, bær og noe sprøtt

Pris pr.Pax: 695.-

 

Minimum antall 10 personer for samme meny Dersom ønskelig på endring bare å ta kontakt med marcin@hovdenfjellstoge.no