Vi tilbyr rom og hytter av ulik størrelse og standard.
Her kan du lese mer om disse

 

Alpinbuer

Den enkleste formen vi tilbyr for overnatting. Dette er enkelt utstyrt campinghytter for 2-4 personer uten inlagt vann. Disse hyttene passer best for de som reiser på stramme budsjetter, og tilbringer mest tid utendørs, og mindre tid på hytta.

Hytter

Fra 4-10 personer fordelt på 2 eller 3 soverom. Alle hyttene har bad med dusj og toalett, et enkelt utstyrt kjøkken, spiseplass og en sofakrok med tv.

Lundebu – ett feriehus

Et hus med plass til 11 personer fordelt på 4 soverom. Hytten har kjøkken med oppvaskmaskin og spiseplass til 8, bad med dusj, ett toalett, stue, samt en ekstra TV-stue. Ønsker du å leie Lundebu anbefaler vi å være ute i god tid – da den blir booket lenge i forveien.

REINSBU – HYTTA FOR STORFAMILIEN

Vår nyeste hytte, og har en flott beliggenhet og fantastisk utsikt. Her er det plass til 13 personer fordelt på 5 soverom. Hytta er innholdsrik med romslig yttergang og garderobeplass, kjøkken, spiseplass, to stuer med TV og to flotte bad med dusj og toalett.

ROM med frokost

Alle våre rom har tregulv, privat dusj og toalett, oppredde senger og frokost inkludert.
Dobbeltrommene har 120 cm brede senger i to etasjer. Familierommene har dobbeltseng i to etasjer.

CAMPING

Vi har plasser med strøm for bobil og campingvogner. I Vintersesongen må vi ha forhåndsbestilling for å ta i mot campinggjester. I sommerhalvåret anbefaler vi reservasjoner i fellesferien. Servicebygg med dusj og toalett er åpent hele døgnet.