Selskap for 2 eller 100 gjester, hva er din anledning?

 

Hovden Fjellstoge er godt egnet for alt fra sosiale samlinger rundt matbordet til selskap for opp til 100 gjester. Vi har erfaring fra brylluper, bursdager, jubileer, barnedåp, konfirmasjoner og andre selskap både for private, organisasjoner og bedrifter.

Hva med å gi dine gjester en opplevelse utenom det vanlige?
Hos oss kan du foreksempel legge opp til en formiddagsaktivitet med lunsj servert utendørs. Eller du kan ha en smaksvekker og et glass med noe godt å drikke i vår Lavvu før middag i vår restaurant. Du kan velge buffet, 3-retters middag eller småretter.

Mulighetene er mange – vi hjelper med å skreddersy et opplegg som passer for deres ønsker

«Tusen takk til vertskap og ansatte på Hovden Fjellstoge for en flott bryllupshelg! Vi er veldig godt fornøyd både med samlingen i lavvuen på fredag kveld og med festen på lørdagen. Vi er takknemlige for god service både i forkant og gjennom bryllupshelgen. Vi har hele veien opplevd entusiasme, profesjonalitet og vilje til å finne gode løsninger for vårt arrangement. Vi er glade for at vi valgte viltbuffeten som bryllupsmiddag – alle gjestene har omtalt middagen som en flott og unik matopplevelse.»

Olav Fredheim, giftet seg på Hovden Fjellstoge i 2014

Vi ønsker velkommen til Hovden Fjellstoge.

Kontakt oss for en samtale eller tillbud til din spesielle anledning.